Kiistatta tämän hetken kiinnostavimpiin uusiin artisteihin lukeutuva LEO julkaisee tänään perjantaina 1.9. uuden singlen “Kaikki mitä rakastin”. Kappale on 26-vuotiaan laulaja-lauluntekijän viides sinkku lokakuussa ilmestyvältä debyyttialbumilta “LEO”. Levyltä on aikaisemmin julkaistu kappaleet “Mun piti olla sun”, “Kylmä ja sataa”, “Mä valehtelen” sekä “Sano mitä sanot”, joka viihtyy edelleen Suomen radioiden top100 soitetuimpien biisien listalla.

Uuden singlen teksti on tuttuun tapaan LEOn omaa käsialaa: “Kaikki mitä rakastin syntyi kun olin tosi maassa ja hukassa itseni kanssa. Tää on sellanen biisi joka vaan tuli ja teksti oli samantien siinä.” Tulevalle levylle kappale päätyi kuin puolivahingossa: “Soitin mun tuottajalle uusia biisejä siinä vaiheessa kun levy oli jo valmis, mutta lopulta oltiin kummatkin sitä mieltä että tää pitää saada mukaan.” Kappaleen on tuottanut Aki Sihvonen, jonka kanssa myös albumia on työstetty aina keväällä 2016 ilmestyneestä ensisinglestä “Mun piti olla sun” saakka.

Lokakuun 13. päivä julkaistava albumi “LEO” on artistin ensimmäinen kokopitkä julkaisu. Pikkuhiljaa syntynyt kokonaisuus lupailee rehellistä tekstiä 26-vuotiaan nuoren miehen elämästä: “Välillä kaoottisen kaunista, välillä taas rujoa, välillä simppeliä ja sit taas toisaalta just sopivan vaikeeta ja haikeeta. Koko levy on todella päiväkirjamainen mun viimeisestä kolmesta vuodesta ja teema pyörii tosi paljon parisuhteen niissä huonommissa puolissa ja tietenkin pieleen menneen rakkauden käsittelyssä. Oon säveltänyt kaikki biisit akustisella kitaralla ja kappaleet on syntynyt kaipuusta, rakkaudesta, onnesta ja siitä että oon ihmetellyt omaa paikkaani tällä pallolla että mitä haluun ja kuka oon.” Suurien tunteiden lisäksi debyyttilevyn reseptiin kuuluvat isot melodiat ja laulettavat kertsit.

LEOn omat keikat starttaavat albumin julkaisun myötä lokakuussa. Viime vuonna Tuure Kilpeläinen & Kaihon Karavaanin kiertueen lämppärinä esiintynyt LEO odottaa jo malttamattomasti keikoille pääsyä, mutta ensin täytyy keskittyä albumin julkaisuun: “Palo päästä ulos ja ihmisten eteen esittämään tätä musaa on valtava. Mahtava fiilis saada mun ensimmäinen levy ulos, perhosia vatsassa!”