Aste on kulkenut pitkän tien undergroundista mainstreamiin – nyt räppäri tiivisti kaiken yhteen biisiin

Aste on kulkenut pitkän tien undergroundista mainstreamiin – nyt räppäri tiivisti kaiken yhteen biisiin

08.12.2017 Uutiset Aste

Kuuntele uusi single ”Monaco”: https://lnk.to/Monaco

Hittiräppäri Aste on tehnyt pitkän uran musiikin parissa, eikä tahti ole hiljenemässä. Aste julkaisi tänään uuden singlen ”Monaco”, joka on summaus artistin tähänastisesta urasta:

Mä olin hetki sitten Monacossa ja istuin siinä kasinolla ja katselin kun pihaan ajoi koko ajan uutta McLaren Mercedestä ja Ferraria. Sit mietin sitä kontrastia mistä mä oon lähtenyt, Kuusankosken Voikkaalta kaupungin kämpästä. Mietin, että aika pitkälle mäkin olen tullut räppäämällä. Tää biisi on tietynlainen summaus mun urasta tähän asti. Monaco on mulle mielentila, joka muistuttaa mun juurista ja siitä mihin asti olen päässyt”, kuvailee Aste.

Kappale on jatkoa platinaa streamanneille singleille ”Luonasi” ja ”Peruskallio” sekä kultaa streamanneille singleille ”Enemmän kuin valmis” ja ”Herää”.

BIOGRAFIA

Asteen jalometallilevyt:

Luonasi PLATINAA
Enemmän kuin valmis KULTAA
Peruskallio PLATINAA
Herää KULTAA
2.0.-albumi KULTAA
Mammanpoika KULTAA
Himalaja PLATINAA
Apinalauma KULTAA
Only One KULTAA
Spaceman PLATINAA

Aste kuuluu suomalaisen popin ja hiphopin eturivin artisteihin. Asteen kappaleita on kuunneltu Spotifyssa yli 30 miljoonaa kertaa ja Asteen musiikkivideoilla on YouTubessa yli 11 miljoonaa katselukertaa. Vuonna 2015 julkaistu Asteen albumi ”2.0” on myynyt kultaa ja se oli Suomen virallisella albumilistalla 28 viikkoa, joista 17 viikkoa Top20:ssä.

Aste tunnetaan mm. hiteistään ”Luonasi”, ”Peruskallio”, ”Spaceman”, ”Himalaja”, ”Herää”, ”Enemmän kuin valmis”, ”Apinalauma”, ”Mammanpoika” ja ”Poikkeus sääntöön”. Asteella on kaksi Emma-ehdokkuutta (Vuoden tulokas, 2009 ja Vuoden innovaattori, 2012). Artistiuran ohella Aste on urheilija, joka on kilpaillut mm. painissa, vapaaottelussa sekä brasilialaisessa jujutsussa.
http://instagram.com/astemusic
https://twitter.com/astemusic
https://www.facebook.com/astemusic

Jaa artikkeliShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter