Havunhelman metsästä kuuluu kummia – Lasten suursuosikki Kikattava Kakkiainen julkaisi oman biisin!

Havunhelman metsästä kuuluu kummia – Lasten suursuosikki Kikattava Kakkiainen julkaisi oman biisin!

Kikattava Kakkiainen kertoo pienestä hapsenkakkiaisesta, jolla on aivan erityisen tarttuva nauru. Kakkiaisen ja kumppaneiden seikkailuja Havunhelman metsässä on saanut toistaiseksi seurata mobiilipelien ja Pikku Kakkosen suositun animaatiosarjan avulla, mutta nyt vuorossa on lasten pitkään odottama Kakkiaisen ensimmäinen oma biisi!

Kuuntele Kikattava Kakkiainen  -kappale täältä:

http://bit.ly/KikattavaKakkiainen_Spotify

Kikattava Kakkiainen lähtee viihdyttämään lapsia myös keikoille Kikattavan Kakkiaisen discossa, jossa DJ Kakkiainen soittaa musiikkiansa ja MC Citykani tanssittaa, leikittää, liikuttaa sekä levittää naurua ja iloista mieltä kaikkille lapsille ja lapsenmielisille. Kokonainen albumillinen Kikattavan Kakkiaisen musiikkia ilmestyy lokakuun lopussa.

Gigglebug Entertainmentin tuottama, 3-8 vuotiaille suunnattu Kikattava Kakkiainen on suurin Suomessa tuotettu lastenanimaatiosarja.  Suomessa sarjaa esitetään Ylen Pikku Kakkosessa ja kansainvälisesti se on toistaiseksi myyty 13 maahan ja käännetty 13 eri kielelle. Sarjasta on jo ilmestynyt kolme mobiilipeliä, kaksi kirjaa ja yksi kokonainen kausi TV-sarjaa. Kikattava Kakkiainen -mobiilipelit ovat olleet Appstoren lasten aplikaatioiden ykkösenä 64 maassa. Kikattava Kakkiainen -musiikki ja disco toteutetaan Gigglebug Entertainmentin, Sony Music Entertainment Finlandin sekä Sony Liven yhteistyönä.

Jaa artikkeliShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter