ISAC ELLIOT YHTEISTYÖSSÄ JUSTIN BIEBERIN, BEYONCÉN, KYGON JA SELENA GOMEZIN HITTEJÄ KIRJOITTANEEN BIISINTEKIJÄN KANSSA!

ISAC ELLIOT YHTEISTYÖSSÄ JUSTIN BIEBERIN, BEYONCÉN, KYGON JA SELENA GOMEZIN HITTEJÄ KIRJOITTANEEN BIISINTEKIJÄN KANSSA!

17.11.2017 Uutiset Isac Elliot

-Tänään julkaistavaa I Wrote a Song for You -sinkkua on ollut kirjoittamassa lukuisia maailmanhittejä tehnyt Ali Tamposi

Kuuntele I Wrote a Song for You: https://lnk.to/IWroteASongForYou

Kansainvälistä uraa tekevä nuori poptähti Isac Elliot yllätti faninsa syyskuussa ja kertoi julkaisevansa loppuvuoden ajan uuden singlen kerran kuussa. Nimekseen julkaisujen sarja sai FAITH. Nyt FAITH-projekti on edennyt kolmanteen osaansa tänään julkaistavan I Wrote a Song for You -singlen myötä.

Kaksi edellistä FAITH-julkaisua AYO ja EYES SHUT ovat moderneja ja nopeatempoisia tanssibiisejä, mutta kolmanneIla FAITH -singelellään Isac tiputtaa kierroksia ja julkaisee sarjan ensimmäisen hitaan biisin.

”Artistille uusin biisi on just sillä hetkellä aina se tärkein ja siitä puhutaan aina uran parhaimpana biisinä. Ja niinhän sen pitääkin olla. Mutta aina välillä jostain biisistä tulee sellainen ihan erityinen fiilis, jonka aistii kun biisiä kirjoitetaan, kun sitä äänitetään ja työstetään. Kaikki mukana olevat tietävät, että nyt käsissä on jotain isompaa. Koko tiimi aistii sen. Tuntuu että biisiä ei tarvitse selittää kenellekään, vaan se puhuu puolestaan. Sen sanat, sen melodia ja sen tunnelma. Tämä biisi on sellainen”, Isac kertoo.

Yksi I Wrote a Song for Youn kirjoittajista on huimassa nosteessa oleva amerikkalainen biisintekijä Ali Tamposi, jonka käsialaa ovat mm. DJ Snaken ja Justin Bieberin Let Me Love You -jättihitti, Kygon ja Selena Gomezin It Ain’t Me sekä Camila Cabellon ja Young Thugin Havanna -sinkut.

I Wrote a Song for You –singleen on tehty myös upeissa maisemissa Norjan vuonoilla kuvattu musiikkivideo, joka julkaistaan maanantaina 20.marraskuuta.

————————————-
Suomen lahjakkaimpiin poppareihin kuuluva, Emma-palkittu Isac Elliot on julkaissut urallaan kaksi albumia, yhden EP:n sekä lukuisia kulta- ja platinasinglejä yksin, sekä yhteistyössä suosikkiräppäri Mikael Gabrielin ja norjalais-ruotsalaisen dj-duo Tungevaag & Raabanin kanssa.
Isac on ainoana suomalaisena artistina voittanut kahdesti peräkkäin MTV:n myöntämän Best Finnish Act –palkinnon, päässyt kahdesti arvostetun Billboard-lehden listoille (Emerging Artists #1, Next Big Sound #11), tehnyt suomalaista elokuvahistoriaa dokumenttielokuvallaan Dream Big: The Movie sekä ollut Aku Ankka -lehden kannessa niin Suomessa kuin Norjassa. Viime kesänä 16-vuotias Elliot täytti yhden suurimmista haaveistaan nousemalla ensimmäistä kertaa loppuunmyydyn Ruisrockin päälavalle yhteiskeikallaan Mikael Gabrielin kanssa.

Kuvia: http://sonymusic.fi/artist/isac-elliot
isacelliot.com
instagram.com/isacelliot
facebook.com/isacelliot
Snapchat: Snapisacelliot

Jaa artikkeliShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter