Jo debyyttisinglellään vakuuttaneen LEOn uusi single ulkona tänään 9.9.

Jo debyyttisinglellään vakuuttaneen LEOn uusi single ulkona tänään 9.9.

09.09.2016 Uutiset LEO

Kylmä ja sataa –nimisen singlen julkkareita juhlistetaan illalla keikalla Virgin Oilissa Helsingissä

Vuoden alussa Sony Musicin kanssa levytyssopimuksen solminut helsinkiläinen laulaja-lauluntekijä LEO on julkaissut tänään perjantaina 9.9. uuden odotetun singlen ”Kylmä ja sataa”.

Leo on soitellut bändinsä kanssa biisiä keikoilla jo ennen virallista julkaisua ja kertoo, että biisi on saanut valtavan suosion yleisöltä:

-Se syntyi aika vaivattomasti ja tuntui biisiltä, joka oli heti ihana soittaa livenä, ja jengi on aina ollut siitä biisistä tosi innoissaan ja laulanut mukana! Biisi syntyi sellaisessa aika sekamelska -olotilassa kun olin just täyttänyt 24 vuotta. Se on sellainen nuoruuden avunhuutobiisi, kun kaikkee tapahtuu mutta ei ite ihan pysy kartalla kaikesta.

Useissa yhtyeissä aiemmin soittanut LEO julkaisi ensimmäisen soolosinglensä viime toukokuussa. Mun piti olla sun –niminen single on soinut isosti useilla eri radiokanavilla. Miehen ääni ja kappaleet ovat tulleet suurelle yleisölle tutuksi myös Tuure Kilpeläinen & Kaihon Karavaanin kevätkiertueella, jossa hän esiintyi täysille konserttisaleille yhtyeen lämmittelijänä.

Tällä hetkellä LEO työstää debyyttialbumiaan yhdessä tuottaja Aki Sihvosen (Softengine,  Ricky-Tick Big Band & Julkinen Sana) kanssa. LEOn musiikissa Kylmä ja sataa –biisin kaltaiset isot melodiat, tarttuvat koukut sekä yhteislauluun kannustavat lyriikat yhdistyvät moderniin poppiin  ja suomirockin perinteisiin.

Nettisivuja:

facebook.com/LEOvirallinen

instagram.com/leostillman

sonymusic.fi

Jaa artikkeliShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter