Kikattavan Kakkiaisen Lasten Disco tulee Helsinkiin!

Kikattavan Kakkiaisen Lasten Disco tulee Helsinkiin!

Lasten suursuosikin ensiesiintyminen Helsingissä koetaan 12. maaliskuuta
Savoy Teatterissa

Vastikään Emma-palkinnon Vuoden lastenalbumista voittanut Kikattava Kakkiainen vie lasten disconsa legendaarisen Savoy Teatterin lavalle sunnuntaina 12.maaliskuuta. Kikattavan Kakkiaisen lasten discossa Dj Kakkiainen soittaa kaikille sopivaa tanssittavaa musiikkia ja katsomossa ei todellakaan tarvitse istua kiltisti paikallaan – Kakkiainen, Mc City Kani ja kumppanit kutsuvat yleisön tanssimaan, laulamaan ja tietenkin nauramaan kanssaan!

Dj Kakkiaisen edellinen esiintyminen tapahtui loppuunmyydyn Espoon Sellosalin lavalla tammikuussa. Katso fiiliksiä Espoon keikalta täällä!

Kikattavan Kakkiasen Emma-palkittu debyyttilevy DJ Kakkiainen julkaistiin marraskuussa 2016. Kuuntele levy täältä: https://lnk.to/KikattavaKakkiainen

Gigglebug Entertainmentin tuottama, 3-8 vuotiaille suunnattu Kikattava Kakkiainen on suurin Suomessa tuotettu lastenanimaatiosarja.  Suomessa sarjaa esitetään Ylen Pikku Kakkosessa ja kansainvälisesti se on toistaiseksi myyty 13 maahan ja käännetty 13 eri kielelle. Tänä syksynä TV-sarja alkaa Itävallassa, Ruotsissa, Tanskassa ja Sveitsissä.  Sarjasta on jo ilmestynyt kolme mobiilipeliä, kaksi kirjaa ja yksi kokonainen kausi TV-sarjaa. Mobiilipelit ovat olleet 64 maassa Appstoren ykkösenä lasten aplikaatioissa. Kikattava Kakkiainen -musiikki ja lasten disco on toteutettu Gigglebug Entertainmentin, Sony Music Entertainment Finlandin sekä Sony Liven yhteistyönä.

Osta  liput 12.3. Savoyn Lasten discoon täältä.

www.sonymusic.fi/artist/kikattava-kakkiainen

www.facebook.com/kikattavakakkiainen

www.kikattavakakkiainen.fi

www.sonymusic.fi

Jaa artikkeliShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter