Kolme Emma-ehdokkuutta napannut tulokasartisti Aleksanteri Hakaniemi julkaisee debyyttilevynsä tänään!

Kolme Emma-ehdokkuutta napannut tulokasartisti Aleksanteri Hakaniemi julkaisee debyyttilevynsä tänään!

Kuuntele Nuorena jaksaa -albumi: https://lnk.to/Nuorena-jaksaa

Levyn singlet Etsi mut, 15 ja Pane mut sekasin ovat ylittäneet kultarajan ja Filmi katkee feat Aste -sinkkua on striimattu jo platinaan oikeuttavat huikeat 6,2 miljoonaa kertaa. Levyn viimeisin sinkku on viime viikolla julkaistu Fucked Up, joka sekin edeltäjiensä tapaan nousi heti ilmestyttyään Spotifyn Suomen top 50 -listan kärkipäähän. Jo julkaistujen singlejen lisäksi albumilla on mukana kuusi ennen kuulematonta kappaletta.

”Debyyttilevyn valmistuminen ja julkaisu tuntuu todella hyvältä. Se on vähän kuin ois pelannu pelistä ekan tason läpi ja päihittäny sen pahiksen. Nyt oon next level ”, Aleksanteri kertoo.

”Mulle oli tärkeetä saada tää levykokonaisuus julkaistua, sillä kaikilla levyn kahdellatoista biisillä on oma tarkoituksensa. Toi levy oon mä just nyt. Levynteko avas mussa monta ovea ja nyt must tuntuu, et mulla on kieli millä jatkan mun tarinan kertomista ihan eri tavalla. Tää levyn teko on ollu kaikki mun elämässä ja nyt se on vihdoin valmis”, Aleksanteri jatkaa.

Huomenna lauantaina Espoon Metro Areenalla järjestettävässä Emma Gaalassa Aleksanteri on ehdolla vuoden pop, vuoden tulokas ja vuoden artisti -kategorioissa.

”Kolme ehdokkuuta ekassa Emma Gaalassa on ihan käsittämätöntä. Varsinkin kun muistetaan, että oon ollut levyttävä artisti vasta vuoden verran. Duunii mä oon tehny sillä tavalla, et toivoinkin tulokas-ehdokkuutta, mutta varsinkin toi vuoden pop -ehdokkuus tuli ihan puskista! Siellä on ANTTI TUISKU, EVE, ROBIN, REINO NORDIN ja MINÄ?!?!? Iha käsittämätöntä! Esiintyminen gaalassa jännittää toki myös, mut se on juttu, jonka mä kyllä osaan”, Ale nauraa.

23-vuotias Aleksanteri Hakaniemi ansaitsi muusikon kannuksensa esiintymällä teini-ikäisenä trubaduurina kotikaupunkinsa Kouvolan kaduilla, terasseilla ja baareissa. Lopulta miehen tie vei Kouvolasta Helsinkiin, taustalaulajaksi Reino Nordinin bändiin, keikoille Justimuksen kanssa sekä Suomen suosituimpiin lukeutuvan poptähden Evelinan DJ:ksi. Viime kesän jälkeen Aleksanteri on jättänyt muut velvoitteensa ja on keskittynyt ainoastaan soolouraansa.

instagram.com/aleksanterihakaniemi
facebook.com/aleksanterihakaniemi
twitter.com/a_hakaniemi
bit.ly/AleksanteriHakaniemi_YouTube
Snapchat: hakaniemi

Jaa artikkeliShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter