Lauantaina vietetään halauspäivää!

Lauantaina vietetään halauspäivää!

Tämän viikon lauantaina 21.tammikuuta vietetään kansainvälistä halauspäivää! Halauspäivän lähettiläänä Suomessa toimii lasten suursuosikki, Havunhelman metsän ikioma dj-tähti Kikattava Kakkiainen!

Katso Kikattavan Kakkiaisen Halauspäivä-video täältä.

Lataa Kikattavan Kakkiaisen halauspäivän ohjeet täältä.

Kikattava Kakkiainen on Havunhelman metsässä asuva pienen pieni hapsenkakkiainen, jolla on aivan erityisen tarttuva nauru. Kakkiaisen, City Kanin, Keijo Karhun ja kumppaneiden seikkailuja Havunhelman metsässä sai alunperin seurata mobiilipelien ja Pikku Kakkosen suositun animaatiosarjan avulla, mutta viime marraskuussa julkaistiin pitkään odotettu Kakkiaisen ensimmäinen oma levy! Albumi sisältää yhteensä 11 tanssittavaa kappaletta ja voit kuunnella sen täältä.

Viime viikon lauantaina juhlittiin Kikattavan Kakkiaisen ensimmäisen levyn julkkareita loppuunmyydyn Sellosalin lavalla. Kikattavan Kakkiaisen lasten discossa DJ Kakkiainen soittaa musiikkiansa ja MC City Kani tanssittaa, leikittää ja liikuttaa kaikkia lapsia ja lapsenmielisiä. Kakkiaisen odotetut kevään keikat julkaistaan pian!

Halauspäivää on vietty vuosittain 21.tammikuuta aina vuodesta 1986 lähtien. Halauspäivän takana on yhdysvaltalainen Kevin Zaborney, ja ensimmäistä kertaa sitä vietettiin Clion pikkukaupungissa Michiganissa.

Gigglebug Entertainmentin tuottama, 3-8 vuotiaille suunnattu Kikattava Kakkiainen on suurin Suomessa tuotettu lastenanimaatiosarja.  Suomessa sarjaa esitetään Ylen Pikku Kakkosessa ja kansainvälisesti se on toistaiseksi myyty 13 maahan ja käännetty 13 eri kielelle. Viime syksynä TV-sarja alkoi pyöriä Itävallassa, Ruotsissa, Tanskassa ja Sveitsissä.  Sarjasta on jo ilmestynyt kolme mobiilipeliä, kaksi kirjaa ja yksi kokonainen kausi TV-sarjaa. Mobiilipelit ovat olleet 64 maassa Appstoren ykkösenä lasten aplikaatioissa. Kikattava Kakkiainen -musiikki ja disco toteutetaan Gigglebug Entertainmentin, Sony Music Entertainment Finlandin sekä Sony Liven yhteistyönä.

www.sonymusic.fi/artist/kikattava-kakkiainen

www.facebook.com/kikattavakakkiainen

www.kikattavakakkiainen.fi

www.sonymusic.fi

Jaa artikkeliShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter