Palefacen uudella singlellä ”Luonnonvoima” vierailee nuori rap-lupaus Etta

Palefacen uudella singlellä ”Luonnonvoima” vierailee nuori rap-lupaus Etta

16.03.2018 Uutiset Paleface, Etta

”Must tuntuu, et mä räppään tällä hetkellä paremmin kuin koskaan aikaisemmin ja tekemisessä on uudenlaista virtaa”

Kuuntele ”Luonnonvoima feat. Etta” tästä: https://lnk.to/Paleface-Etta-Luonnonvoima

Suomalaisen hiphopin pioneeri Paleface julkaisee perjantaina 16.3. uuden singlen ”Luonnonvoima”, jolla vierailee nuori rap-lupaus Etta. JAYEY:n tuottama uusi single liikkuu tällä kertaa moderneissa tunnelmissa. Kappaleen jousisovituksen on tehnyt sellisti Max Lilja.

Musaa pitää viedä aina eteenpäin ja uusiin paikkoihin. Must tuntuu, et mä räppään tällä hetkellä paremmin kuin koskaan aikaisemmin ja tekemisessä on uudenlaista virtaa.

Luonnonvoima-kappaleessa leikitellään ilmastonmuutoksen sanastolla. Biisi kertoo siitä, että meissä kaikissa piilee hurja potentiaali, luonnonvoimat, joita ei voi pysäyttää. Meissä kaikissa on jossain pinnan alla järjetön force, jonka voi tarvittaessa valjastaa käyttöönsä. Ja joskus se saattaa ryöstäytyä hallinnasta.

Oon seurannut vielä toistaiseksi aika tuntemattoman Ettan tekemisiä jo jonkun aikaa. Hän teknisesti aivan eri tasolla kuin kukaan aiempi mimmiräppäri Suomessa. Otin yhteyttä ja Etta diggas biitistä ja otti haasteen vastaan.

Mulla on kaks pientä tytärtä ja halusin tehdä kollabon Etan kanssa myös siksi, että mun skideillä olis tulevaisuudessa jotain järkevää kuunneltavaa ja naisräppäri-idoleita. Etta burnaa.”

”Luonnonvoima”-singlen kannessa on oululaisen astrokuvaaja J-P Metsävainion ottama valokuva NGC281 emissiosumusta Cassiopeian tähtikuviossa. Etäisyys maapallolta on noin 9500 valovuotta.

Kuuntele ”Luonnonvoima”: https://lnk.to/Paleface-Etta-Luonnonvoima
Pressikuvat: http://www.sonymusic.fi/artist/paleface/
Facebook: https://www.facebook.com/PalefaceOfficial/
Instagram: https://www.instagram.com/palefaceofficial/

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Tommi Saarikoski
[email protected]
040 532 7345

Keikkamyynti:
Sami Peura / Sam Agency
[email protected]
040 590 0290

Jaa artikkeliShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter