POPTÄHTI ISAC ELLIOT JULKAISEE VIISI UUTTA SINGLEÄ LOPPUVUODEN AIKANA

POPTÄHTI ISAC ELLIOT JULKAISEE VIISI UUTTA SINGLEÄ LOPPUVUODEN AIKANA

01.09.2017 Uutiset Isac Elliot

-Tänään ilmestyvä AYO on ensimmäinen maistiainen viiden singlen FAITH-kokonaisuudesta.
-Singlet julkaistaan syyskuusta joulukuuhun aina kuukauden ensimmäisenä perjantaina.
-Joulukuussa Isacin faneja hellitään jopa kahdella uudella sinkulla!

Kuuntele: https://lnk.to/IsacElliotAYO

1.syyskuuta, 6.lokakuuta, 3.marraskuuta, 1.joulukuuta ja 26.joulukuuta.

Nämä päivämäärät on ympyröity paksulla tussilla tuhansiin kalentereihin jo pari viikkoa sitten, kun Isac julkaisi ne Instagramiin ladatussa videossaan. Isac kertoo olevansa helpottunut päästessään vihdoinkin paljastamaan faneilleen mitä kulisseissa on puuhailtu jo useamman kuukauden ajan.

”Mä huomasin kesällä, että mulla on monta erittäin kovaa biisiä valmiina, Isac kertoo.”Mulle tuli fiilis, että en halua pihdata niitä yhtään, vaan haluan saada ne tällä kertaa mahdollisimman äkkiä jengin kuultavaksi. Siitä syntyi idea julkaista yksi biisi kerran kuussa. Yleensä biisin valmistumisen ja julkaisun välissä saattaa mennä pahimmillaan jopa vuosi, ja siinä ajassa sitä on itsekin jo mennyt eteenpäin uusien juttujen pariin. Tää on ihan mahtavaa, että pääsen tarjoilemaan nämä biisit ihmisille kun ne ovat tuoreita vielä mulle itsellenikin. Uskon, että fanit ovat tästä yhtä innoissaan kuin mä”, Isac kertoo.

Nimekseen viiden singlen kokonaisuus sai FAITH. Se on sana, joka kuvaa Isacin suhdetta omaan musiikkiinsa ja uraansa, sekä samalla fanien suhdetta häneen.

“Se että fanit ovat uskoneet muhun ja mun musiikkiin on aina ollut minulle se kaikkein tärkein juttu. Millään muulla ei oikeasti ole väliä. Ilman heitä en voisi tehdä tätä enkä olisi saanut kokea kaikkia nätä mahtavia aikoja ja juttuja. He uskovat minuun ja minä uskon heihin. Siitä nimi FAITH.”, Isac kertoo.

AYO-sinkulla Isac palasi yhteen New Way Home-hitin ja koko Wake Up World -debyyttilevynsä tuottajana toimineen Joonas Angerian kanssa.

”Oli niin siistiä päästä taas tekemään yhdessä musiikkia Joonaksen kanssa monen vuoden tauon jälkeen. Me lähdettiin tällä kertaa hakemaan vähän urbaanimpaa menoa säkeistöihin, sekä isoa ja selkeätä hookia kertsiin ja onnistuttiin todella hyvin! Biisin teksti kertoo pahasta tytöstä. Haluaisin aina uskoa että kaikki ovat elämässä liikkeellä isolla ja hyvällä sydämellä, mutta niin ei vaan aina ole.”

isacelliot.com
instagram.com/isacelliot
facebook.com/isacelliot
Snapchat: Snapisacelliot

Jaa artikkeliShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter