Redrama haastoi Maailman mielenterveyspäivän kunniaksi tunnetut kasvot esittelemään omat arjen tukipilarinsa: Katso video!

Uuden Light-singlensä myötä Redrama haluaa suunnata valokeilan kohti arjen tukipilareita: niitä arvokkaita läheisiä, jotka omilla vahvuuksillaan ja tuellaan auttavat jaksamaan jokapäiväistä elämää eteenpäin. Redrama kokosi yhteen joukon tunnettuja kasvoja, jotka kertovat yhdestä itselleen tärkeästä henkilöstä ja pohtivat tämän henkilön vahvuuksia.

Light-kappale sai alkunsa siitä kun tyttöystäväni tuki minua vaikeana aikana ja muistutti että minussa on valo sisällä, joka ei sammu vaikka olisi rankkaa. Halusin omistaa kappaleen jokaiselle arjen tukipilarille ja haastaa ihmisiä kertomaan tarinoita omista tukipilareistaan. Mielenterveysseura tekee todella tärkeää työtä ja on mahtavaa olla yhdessä hyvällä asialla, Redrama kertoo.

Videot on toteutettu viestinnällisessä yhteistyössä Suomen Mielenterveysseuran kanssa ja ne nostavat esille Maailman mielenterveyspäivän sanomaa: Olet tärkeä juuri sellaisena kuin olet.

– Kuka tahansa meistä voi välillä uupua arjen haasteissa tai vaikeissa elämäntilanteissa. Silloin on paikallaan esittää itselleen kysymyksiä: miten viimeksi jaksoin, kun minulla oli vaikeaa? Kuka oli se ihminen, joka tuki minua silloin? Kenen kanssa voisin nyt jutella? Mitkä asiat helpottavat minua tai voivat tuoda tilanteesta huolimatta iloa ja valoa elämääni. Jokaisella on omat vahvuutensa, Mielenterveyspäivän projektipäällikkö Mielenterveysseurasta Jutta Kajander sanoo.

 

Videoilla mukana ovat:

Radio Novalta tutut, työelämässä toistensa tukipilareina toimivat Oku Luukkainen ja Esko Eerikäinen.

Tubettajapariskunta Maria & Tommi Kangaskortet.

Toimittaja, body positive -aktivisti ja tubettaja Tytti Shemeikka parhaan ystävänsä Sonjan kanssa.

 

Näin osallistut Maailman mielenterveyspäivän viettoon:

Osallistu Maailman mielenterveyspäivän viettoon ja valaise vihreällä mielenterveyteen edelleen liitettävää stigmaa vastaan. Näytä vihreää valoa kotisi ikkunoissa, yrityksesi tiloissa, vaatteillasi missä ikinä kuljetkaan. Osallistu myös somessa ja näytä vihreää valoa tunnisteilla #mindpride #vihreaavaloa

Voit jakaa kuvan ja tarinan omasta tukipilaristasi tunnisteilla #vihreaavaloa ja #mielenterveys

Jaa artikkeliShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter